Bashkëbisedime
Let’s talk quarantine

Let’s talk quarantine

Bisedë më Anisa Gjinin, në serinë e takimeve “Let’s talk quranatine”. Këto biseda Anisa i zhvilloi me personazhe të ndryshëm në një larmishmëri tematikash në Instagram Live, teksa ishim të izoluar për shkak të karantinës së detyruar.

Me rastin e Ditës Botërore të Librit, një ditë më pas, më 24 prill 2020 biseduam për librat, eksperiencat e leximit dhe dhe sfidat e botimeve në Shqipëri.

Bashkëbisedimin mund ta ndiqni në videon më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *