Bashkëbisedime
Libri elektronik nuk ndryshoi mënyrën tonë të të lexuarit

Libri elektronik nuk ndryshoi mënyrën tonë të të lexuarit

Shpërndani në rrjetet sociale
  •  
  •  
  •  
  •  

I ftuar në emisionin “Ditë e re” me gazetarët Arjola Shehu dhe Arjon Muça për të diskutuar për formatet e reja të leximit të librit, blerjen e librit online, mënyrat sesi të lexojmë dhe rekomandimet.

Emisionin mund ta shihni në Youtube duke klikuar më poshtë.

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published.