Të flasësh me Niçen e Shopenhauerin, Irvin Yalom: Zoti është një trillim ngushëllues

Intervistë me Irvin Yalom: Turpi për prindërit e varfër dhe sukseset në psikoterapi. Më pas romanet bestseller si “Kur qau Niçja” apo “Problemi Spinoza”. Martesa e lumtur, zbulimi i rastit të Ernest Hemingëay dhe një diagnozë për Donald Trump. Nga Enrico Deaglio/ San Francisco. “Lëre fare Skype-n, do të përdorim Zoom. Do të merrni në e-mail në orën 9:30, klikoni […]