Bashkëbisedime
Në RTV Ora, emisioni “Ditë e Re” për librin Teoria e gjithçkaje

Në RTV Ora, emisioni “Ditë e Re” për librin Teoria e gjithçkaje

I ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” në RTV Ora me Arjon Muçën dhe Arjola Shehun për të folur mbi botimin e librit “Teoria e gjithçkaje” në shqip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *