Bashkëbisedime
Një bisedë për gjeniun e kohës sonë

Një bisedë për gjeniun e kohës sonë

Një bisedë me Albert Gjokën, menaxherin e platformës Bukinist, mbi Stephen Hawking dhe librin “Teoria e gjithçkaje: Origjina dhe fati i universit”.

Në videon e mëposhtme video e bashkëbisedimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *