Bashkëbisedime
Testamentet, Obama dhe rikthimi i Khaled Hosseini

Testamentet, Obama dhe rikthimi i Khaled Hosseini

I ftuar në emisionin “Ditë pas Dite” në RTSH, për të folur për librat e verës dhe të dimrit. “Testamentet” e Margaret Atwood, një libër që botohet 35 vite pas “Rrëfenja e shërbëtores” dhe idetë feministe të shkrimtares kanadeze. Pse libri “Tokë e Premtuar” i Barack Obama-s është fenomeni i këtij viti në fushën e botimeve dhe si u rikthyen sërish në raftet e para të librarive romanet e Khaleid Hosseini-t pas ngjarjeve të Afganistanit. Biseda e plotë me Fjodora Fjorën, Santana Çomorën dhe Mariza Ikonomin ne link-un mësipër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *