Manipulimi, taktika tradicionale për zgjidhjen e krizave

Nga Erjon Uka/ Kriza politike, por edhe ajo institucionale, tashmë janë fakt. Studiot e televizioneve, fletët e gazetave, hapësirat e portaleve e qoftë edhe tavolinat e kafeneve, kanë qenë vende ku për javë të tëra janë shkëmbyer mendime dhe paralajmërime, janë dhënë informacione dhe janë lëshuar hakërrime, janë paralajmëruar arrestime dhe janë shqiptuar ofendime. Por ndoshta, një element nuk është […]